Uz Daugavpils ceļiem turpinās aktīvi būvdarbi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņo pilsētas pašvaldības portāls, ceļu būvniecības sezona tuvojas nobeigumam, tomēr Daugavpils ielās aktīvi turpinās būvdarbi. Nenoliedzami, ka viens no nozīmīgākajiem posmiem ir 18. Novembra iela, kā arī līdz pat šim brīdim slēgtais ceļa pārvads.

Pēc Komunālās saimniecības pārvaldes Tehniskās nodaļas vadītāja Vadima Semonenko vārdiem šobrīd notiek otrās tilta daļas remontdarbi un sliežu klāšana pie ceļu pārvada, kā arī tiek veikti ceļa seguma atjaunošanas darbi – visus šos darbus būvnieki plāno pabeigt līdz novembra vidum. Pēc darbu pabeigšanas tiks atjaunota autotransporta kustība abos virzienos.

Runājot par ielas posmu no Valkas ielas līdz Vasarnīcu ielai Klusās ielas rajonā, te būvnieki pabeidz šķembu pamatnes ierīkošanu, bet nākamnedēļ plāno noasfaltēt šo posmu.

Arī Liepājas ielu gatavo asfaltēšanai – līdz novembra sākumam visā garumā iela tiks noasfaltēta, bet trotuāru ierīkošana sāksies tikai pēc tehniskā pārtraukuma.

„Patlaban Varšavas ielā notiek būvdarbi posmā no 18. Novembra ielas līdz Miera ielai – intensīvi tiek veidota pamatne un apmaļu uzstādīšana, bet noasfaltēt ielu plāno līdz oktobra beigām. Labiekārtošana un trotuāru ierīkošana turpināsies nākamajā sezonā”, – pastāstīja V. Semonenko.

Ne mazāk nozīmīga ir Daugavas iela, kur patlaban notiek divu apļu un piebrauktuvju pie tiem izbūve. Kā apliecināja būvnieki, neskatoties uz iespaidīgajiem darbu apjomiem, līdz ziemas sākumam te parādīsies asfalta segums.

Zīmīgi, ka ceļa Vidzemes un Ventas ielā būvniecības tempi nevar nepriecēt – visā posma garumā līdz ziemas sākumam tiks uzklātas divas asfalta kārtas un tas tiks atvērts satiksmei. Turklāt trotuāru ierīkošana jau ir uzsākta un šogad tiks ierīkots apgaismojums, tomēr labiekārtošanas darbi turpināsies jau nākamajā būvniecības sezonā.


Написать комментарий