Aizliegtā automobiļu reklāma no interneta dzīlēm

foto: ekrānuzņēmums no video
foto: ekrānuzņēmums no video

Iztērēti miljoni, negulētas naktis un radošās mokas – tas viss kaķim zem astes, jo gala rezultātā pa virsu uzlikts zīmogs – “aizliegt”!

Televīzija šīs reklāmas aizliegusi divdomīgā vai agresīvā satura dēļ. Taču milzīgajā izgāztuvē ar nosaukumu internets, vieta atrodas jebkam. Šādi izskatās četras pēdējā laikā aktuālākās automobiļu reklāmas, kuras savu mūžu tā arī nodzīvos neizejot no interneta.

1) Toyota Auris reklāma. Lai pārliecinātu pircējus, ka šis automobilis ir domāts “īpašiem” autobraucējiem, kompānija reklāmas rullītim pieaicināja knapi pilngadību sasniegušu transseksuāli. Veselais saprāts ņēma virsroku un reklāma nonāca arhīvā.

2) Motocikla Aprilla reklāma. Laikam televīzijas cenzūru neizgāja motofilija. Tālu no patiesības jau reklāmisti nav bijuši, taču kompānija no reklāmas tomēr atteicās.

3) Hyundai Veloster reklāma. Lai arī ideja ir laba un pamācoša, tomēr nedaudz nežēlīgi pasniegta. Salīdzinot ar bērnu videospēlēm un multenēm, gan ļoti naiva, taču televīzijas tomēr izlēma iztikt bez kaulainās!

4) Volkswagen Polo reklāma. Laikam jau daži žesti cenzoriem šķita aizvainojoši, tāpēc šis reklāmas garadarbs palika bez pielietojuma.


Темы: , , ,
Написать комментарий