Aizritējuši 13. Grāmatu svētki Balvos

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

Piektdien, 18.oktobrī, ar jautru, bet pamācošu Tilžas amatierteātra izrādi tika atklāti 13. Grāmatu svētki Balvos. Jau trešo gadu Grāmatu svētkus Balvu Centrālā bibliotēka rīko sadarbībā ar apgādu „Zvaigzne ABC”, ziņo Balvu novada portāls.

Balvu novada skolās, bibliotēkās, kultūras namos un muzejos iedzīvotāji varēja tikties ar 12 dažādiem grāmatu autoriem – Māru Svīri, Aivaru Kļavi, Valdi Rūmnieku, Andreju Miglu, Daci Judinu, Ingu Jērumu un Regīnu Devīti, Ilzi Freimani, Bruno Šulcu, Māru Jakubovsku, Lindu Nemieru, Annu Rancāni. Savukārt Balvu pamatskolā mācību līdzekļu autori vadīja seminārus skolu pedagogiem.
Atklājot svētkus, Ruta Cibule, Balvu Centrālās bibliotēkas vadītāja, visiem novēlēja savstarpēji bagātinošu un skaistu dienu, kas noteikti visiem svētku dalībniekiem tāda arī bija!
Savukārt apgāda „Zvaigzne ABC” reklāmas un mārketinga daļas vadītājs Gints Balodis atzina, ka ir gandarīts par to, ka bibliotēka kopā ar grāmatnīcas komandu sagādā prieku savai pilsētai, aicinot plašu autoru loku tikties ar iedzīvotājiem. Šādos pasākumos autori var vairāk uzzināt par saviem lasītājiem, bet lasītāji vairāk uzzina par autoru darbu.



Написать комментарий