Jauniešu neformālās izglītības centrs: jaunas sejas, pasākumi un plāni

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jaunais mācību gads Daugavpils Jauniešu neformālās izglītības centrā ir sācies ļoti aktīvi, centrs piesaista arvien vairāk interesentu.

Jauniešu neformālās izglītības centra vadītājs Aleksandrs Ivanovs paziņoja portālam Gorod.lv, ka nesen Karjeras nedēļas ietvaros centru apmeklēja aptuveni 150 jaunieši, kuriem bija iespēja iepazīties ar centra darbību. Visi klātesošie bija sadalīti grupās, ar kurām strādāja kādas jauniešu organizācijas līderis, kurš piedāvāja doties nelielā ekskursijā – grupas apmeklēja dažādus kabinetus un saņēma jaunu un interesantu informāciju. Tika saņemtas anketas, kurās jaunieši pieteicās dalībai dažādās neformālās izglītības programmās.

„Jauniešu neformālās izglītības centru gaida pārmaiņas. Lai mūsu telpās darbotos arvien jaunas organizācijas, nolēmām apvienot atsevišķas jauniešu organizācijas un atbrīvojušos kabinetus nodot „jauniņu” rīcībā. Viena no organizācijām, kas darbosies mūsu centra telpās, būs saistīta ar ielu vingrošanu”, pastāstīja Aleksandrs Ivanovs.

Viņš atzīmēja, ka gada laikā Jauniešu neformālās izglītības centrs ir panācis, ka neoficiālās jauniešu organizācijas vēlas reģistrēt darbību un pievienoties centrā esošajām organizācijām.

Jauniešu neformālās izglītības centrā parādās jaunas sejas, par ko liecina fakts, ka šeit notiek arvien vairāk dažādu pasākumu, kuri pulcina lielu jauniešu skaitu. Pirmo diskotēku „Goodbye summer” apmeklēja 80 jaunieši,  savukārt otro pasākumu – 120 cilvēki, tiek plānots, ka gaidāmo pasākumu „Halloween Bass” apmeklēs aptuveni 200 jaunieši.

Jāatzīmē, ka Helovīnam veltītā ballīte notiks 26.oktobrī plkst.17:00. Pasākumā piedalīsies „KST radio Dj” projekta dīdžeji Uncle Sasha un Dj Sine, uzstāsies dažādu jauniešu organizāciju pārstāvji. Ballītes „Halloween Bass” apmeklētājiem iesaka izvēlēties košus kostīmus un noteikti piedalīties konkursos, kuros varēs saņemt vērtīgas balvas.

Nākamnedēļ, kad sāksies skolas brīvlaiks, Jauniešu neformālās izglītības centrā notiks vēl viens pasākums, kurā piedalīsies Daugavpils un Jēkabpils bērnunamu audzēkņi. A.Ivanovs paziņoja, ka centram esot daudz radošu plānu, tādēļ mēs noteikti sekosim centrā notikušajam.


Написать комментарий