SIA „Daugavpils lidosta” vadītāja amatam pagaidām neviens nav pieteicies

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domē notikušās kārtējās preses konferences laikā, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, Daugavpils pilsētas vadība pastāstīja par to, kas tiek darīts SIA „Daugavpils lidosta” attīstības labā un kā norit konkurss uz minētā uzņēmuma vadītāja amatu.

Kā zināms, pašvaldība 10 dienu laikā (līdz 24.oktobrim) plāno atrast jaunu lidostas vadītāju, jo Viktors Puzāns ir atstājis amatu personisku motīvu dēļ. Pirmdien, 21.oktobrī, pretendentu pieteikumi šajā konkursā nebija saņemti, kaut arī daži interesenti izrādīja interesi par šo vakanci.

Atbildot uz jautājumu, ar ko ir saistītas pretendentiem izteiktās stingras prasības un pieteikumu iesniegšanai noteiktais īsais termiņš (par to portāls ir rakstījis šeit, pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Rodionovs paskaidroja, ka pašvaldība vēlas atrast prasmīgu speciālistu, šajā gadījumā – labu menedžeri, kuram principā nav jāorientējas tehniskajās niansēs. Runājot par konkursa termiņu (10 dienām), viņš piebilda, ka tā esot parasta procedūra (redakcijas piezīme – konkursi uz SIA „Daugavpils ūdens” un SIA „Labiekārtošana D” valdes locekļu amatu notiek triju nedēļu laikā).

Preses konferences gaitā tika paskaidrots, ka, izņemot SIA „Daugavpils lidosta” vadītāja meklēšanu, tiek izvērtēta arī objekta ietekme uz apkārtējo vidi. D.Rodionovs pastāstīja, ka no ministrijas esot saņemts nepieciešamo darbu saraksts, tādēļ tiek izvērtēts, kādus darbus veiks pašvaldības speciālisti, kādi darbi būs jāpasūta.

„Šī ir obligāta procedūra, jo tā sadārdzina projektu, neatkarībā no tā, vai objekts tiks pārdots vai nē. Pagaidām nav pieņemts lēmums par SIA „Daugavpils lidosta” pārdošanu”, teica pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks, piebilstot, ka SIA turpinās darboties, tādēļ pilsētnieki var aktīvāk piedalīties konkursā uz SIA „Daugavpils lidosta” vadītāja amatu.


Написать комментарий