Daugavpils Municipālās policijas rīcībā parādīsies pavisam jauni transportlīdzekļi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās Daugavpils Municipālās policijas atklātā konkursa par četru jaunu transportlīdzekļu iegādi rezultāti.

Jāatzīmē, ka konkurss bija sadalīts divās daļās: pirmās daļas ietvaros plānoja iegādāties divas jaunas (2013. izlaiduma gada) vieglās automašīnas gaišā metāliskā krāsā ar piecām durvīm, kas Municipālajai policijai izmaksās Ls 20036,36 (bez PVN), kā arī divus sešvietīgus mikroautobusus baltā krāsā (kopā ar šoferi) un trim vietām izolatorā, ko iepirkuma izpildītājs ir gatavs piegādāt par kopējo summu Ls 32353,72 (bez PVN) otrās konkursa daļas ietvaros.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapas informatīvo ziņojumu par abu iepirkuma daļu uzvarētāju kļuva SIA „Tehauto Latgale”, kurš ir gatavs piegādāt nepieciešamos transportlīdzekļus par kopējo summu Ls 52 390,08 (bez PVN), kaut gan iepriekš Municipālā policija plānoja veikt iepirkumu, kas nepārsniedz 50 tūkst. latu.

Atzīmēsim, neskatoties uz to, ka dažus pilsētas domes deputātus neapmierina Daugavpils Municipālās policijas darbs, tomēr tai tiek veltīta uzmanība un piešķirts finansējums, par ko liecina fakts, ka relatīvi nesen darbinieki saņēma jaunus formas tērpus, bet tagad saņems jaunus transportlīdzekļus.


Написать комментарий