“Daugava” mājās nospēlē neizšķirti ar “Skonto”

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Sestdien Latvijas futbola Virslīgas 24. kārtas spēlē Daugavpils „Daugava” mājās nospēlēja neizšķirti ar Rīgas „Skonto” – 0:0. Pirms šī mača komandu pameta uzbrucējs Stenlijs Ibe, kurš pēc līguma laušanas apsūdzēja komandas vadību necilvēcīgā attieksmē pret spēlētājiem, ziņo Sporta pērvaldes portāls.

Rīgas „Skonto” pirms spēles atradās Virslīgas līderpozīcijās, tādēļ uzvara vēl vairāk pietuvinātu viņus titulam, savukārt daugavpiliešiem 3 punkti bija jāņem, lai saglabātu trešo vietu. Pirms spēles papildus intrigu radīja Stenlija Ibes izteicieni, kurš lauza līgumu ar Daugavpils „Daugavu”. Intervijā portālam Sportacentrs.com viņš apvainoja komandu sliktā attieksmē pret futbolistiem, saistību nepildīšanā, kā arī nodarbošanos ar totalizatoriem.

Komandas vadība turpretī apvainoja Ibi neprofesionālismā un apmelošanā. Lai nu kā, šādi notikumu pavērsieni ietekmēja spēles gaitu. Jāņem vērā, ka rīdzinieki uz Daugavpili ieradās bez septiņiem pamatsastāva futbolistiem, taču tieši viesi bija tuvāk vārtu guvumam. Rezultāts 0:0 nebija īsti izdevīgs nevienai no komandām, jo „Skonto” noslīdēja uz otro pozīciju, savukārt „Daugava” uz ceturto.

Līdz čempionāta beigām atlikušas 3 kārtas.


Написать комментарий