BFC „Daugava” jau praktiski Virslīgā

foto: vk.com
foto: vk.com

Ar patīkamām atmiņām Latvijas 1. futbola līgas 27. kārtas spēles varēs atcerēties BFC „Daugava”, kas jau praktiski garantējusi sev iekļūšanu Virslīgā. Šajā kārtā pašiem izdevās uzvarēt ventspilniekus, bet galvenie konkurenti zaudēja „Audai”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Pirms šīs kārtas spēlēm BFC „Daugava” apsteidza Gulbeni par pieciem punktiem, pie tam viena spēle daugavpiliešiem vēl bija rezervē. Pretiniekos BFC šoreiz bija „Ventspils-2”, kas uz Daugavpili ieradās labā sastāvā. Kopumā spēle nelika vilties, jo vārtu gūšanas momentu bija diezgan daudz, pie tam biežāk tos veidoja tieši „Daugava”. Jau pašā spēles sākumā Jurijs Halimons ar skaistu sitienu no 20 metriem atklāja spēles rezultātu!

Otrajā puslaikā „Daugavai” vairākas reizes izdevās izveidot ātros uzbrukumus un viens no tiem pārvērtās vārtu guvumā. Atkal uzmanības epicentrā bija Jurijs Halimons, kura centrējumu gar vārtiem savos vārtos iebakstīja ventspilnieks. Uzvara ar 2:0 un stabila pirmā vieta turnīra tabulā.

Šajā kārtā Gulbene ar 2:3 piekāpās „Audai”, tādējādi BFC pārsvars sasniedzis astoņus punktus. Pirmās vietas nodrošināšanai pietiks ar punkta izcīnīšanu atlikušajās četrās spēlēs.


Написать комментарий