Tele2 finanšu rādītājiem strauja lejupslīde

foto: tele2life.ru
foto: tele2life.ru

Mobilo sakaru operatora «Tele2» apgrozījums Latvijā samazinājies šī gada trešajā ceturksnī, salīdzinot ar to pašu periodu pērn ir samazinājies par 14%, liecina kompānijas mātes uzņēmuma «Tele2AB» šodien publicētā informācija.

Savukārt «Tele2» peļņa Latvijā pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas jeb EBITDA 2013.gada pirmajā ceturksnī samazinājās par 22% salīdzinot ar pagājušā gada 3.ceturksni,
Uzņēmuma apgrozījums samazinājies arī apskatot visu periodu no gada sākuma līdz gada trešā ceturkšņa beigām – šogad apgrozīts par 8% mazāk nekā pērn pirmajos trīs ceturkšņos, savukārt EBITDA ir par 16% mazāka nekā pagājušā gada attiecīgajā periodā.
Neliels kritums 2% apmērā šī gada 3.ceturksnī ir arī visai «Tele2» grupai, kas darbojas Zviedrijā, Nīderlandē, Norvēģijā, Kazahstānā, Horvātijā, Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Austrijā un Vācijā. Grupas peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas jeb EBITDA arī ir samazinājusies par 14% - no 1,771 miljona eiro pērn līdz 1,523 miljoniem eiro šī gada 3.ceturksnī.


Написать комментарий