Daugavpilī ielu trenažieri tiek pakļauti vandālismam 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ielu trenažieri, kuri tika uzstādīti Daugavpils parkos un pagalmos šīs vasaras sākumā, ne pirmo reizi vien tiek pakļauti vandālismam. Viena no piezīmēm, kuru žurnālisti nodeva pilsētas vadībai kārtējās domes preses konferences gaitā, attiecās tieši uz ielu trenažieru stāvokli.

Atbildot uz jautājumu par to, vai netiek plānots uz ziemas periodu aizvākt šo trenažieru galvenās daļas, lai tos nenodotu metāllūžņos, Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja, ka šāds mērķis netika izvirzīts, bet, iespējams, ka šis jautājums tiks izskatīts.

A. Kursītis piebilda, ka trenažieri tiek uzskatīti par tādiem, kurus nevar izpostīt, tādēļ nav bažu, ka tie var tikt salauzti. Tomēr, kā izrādījās, uztraukums un papildkontrole šajā gadījumā būtu pamatota, jo, kā pastāstīja Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes komunālā inženiere Oksana Grigorjeva, pilsētā trenažierus lauž ne jau pirmo reizi, un visiem remonta darbiem līdzekļu nepietiek.

Preses konferences gaitā vicemērs Jānis Dukšinskis aicināja iedzīvotājus, kuri pamana vandālisma gadījumus, par to ziņot municipālajai policijai. 


Написать комментарий

Ja mūsu cilvēkam pasaka :ka trenažieri tiek uzskatīti par tādiem, kurus nevar izpostīt, tādēļ nav bažu, ka tie var tikt salauzti, tad jāpārbauda - Vai tiešām nevar salauzt?!
Arī ārzemēs trenažierus lauž tikai mūsu iebraucēji.diemžēl.