Vēl 10 dienu laikā var pietiekties Jaunatnes departamenta projektu līdzfinansējuma konkursam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 1.oktobrī Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments izsludināja jauniešu organizāciju un iniciatīvu grupu aktivitāšu līdzfinansējuma konkursu, kura ietvaros tās varēs saņemt līdzfinansējumu dažādu ideju (publisko pasākumu, interešu grupu pasākumu, vasaras nometņu) īstenošanai.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka vēl 10 dienu laikā interesenti var aizpildīt anketu, iesniegt pasākumu plānu un tāmi 2014.gadam. Sīkāka informācija, kā arī pieteikumu forma atrodama Jaunatnes departamenta mājas lapā vai ir pieejama, zvanot pa tālr.6542230 (Jaunatnes departamenta vadītājs T.Bikovskis).

Jaunatnes departaments atgādina, ka konkursa mērķis ir veicināt pilsētas jauniešu nevalstisko organizāciju (NVO) darbību un attīstību, atbalstot Daugavpils pilsētas jauniešu iniciatīvas saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes apstiprināto Koncepciju darbam ar jaunatni Daugavpils pilsētā 2011.-2013.gadam. Projekta pieteikuma oriģināls jāiesniedz Jaunatnes departamentā (Saules ielā 5a, Daugavpilī) vai Informācijas birojā (K.Valdemāra ielā 1, Daugavpilī).


Написать комментарий