Daugavpils novada domē notiks e-komercijai veltītais seminārs: dalība ir bez maksas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 30.oktobrī plkst.14:00 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Daugavpils novada domi aicina uz semināru „E-komercija no biznesa un mārketinga viedokļa jeb kā jaunās tehnoloģijas ir ietekmējušas to, kā mēs pērkam un pārdodam”.

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas projektu koordinators Jāzeps Krukovskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka seminārs notiks Daugavpils novada domes telpās (Rīgas ielā 2, 8.kabinetā) un piedalīties tajā tiek aicināti visi interesenti, it īpaši Daugavpils pilsētas un novada amatnieki, kuri vēlētos savu produkciju pārdot elektroniskajā vidē (interneta veikalos, e-bay u.c.). Patlaban dalībai seminārā ir pietiekušies 16 cilvēki, pēc J.Krukovska vārdiem, seminārs visvairāk ir ieinteresējis tūrisma jomas pārstāvjus.

Projekta koordinators atzīmēja, ka divus stundu laikā semināra dalībniekiem pastāstīs par dažādām iespējām paplašināt savu biznesu.

Seminārā piedalīsies vairāki eksperti: Elita Račiņa (Rīga), vietējie uzņēmēji Aļona Raščevska un Daina Kriviņa, savukārt Jāzeps Krukovskis dalīsies informācijā par iespējām, kuras piedāvā Daugavpils novada dome. Semināra dalībnieki varēs uzdod viņus interesējošos jautājumus.

Jāatzīmē, ka dalība seminārā ir bez maksas, savukārt interesentu pieteikumi iesniedznami līdz pat 30.oktobrim.


Написать комментарий