Pieredzes apmaiņas vizītē Ludzu apciemo Novopolockas pirmsskolas izglītības speciālisti

foto: ludza.lv
foto: ludza.lv

17. – 18. oktobrī Ludzā viesojās mūsu novada pašvaldības sadarbības pilsētas Novopolockas (Baltkrievija) pirmsskolas izglītības pedagogi un nozares speciālisti, lai iepazītos ar Ludzas pirmsskolas izglītības iestāžu „Namiņš”, „Pasaciņa” un „Rūķītis” darbu un materiāli tehnisko bāzi, kā arī Ludzas novada Bērnu un jauniešu centra piedāvāto pulciņu klāstu un aktivitātēm, ziņo Ludzas novada portāls.

Novopolockas pirmsskolas izglītības pārstāvji iepazinās arī ar Ludzas sporta bāzi – jauno stadionu, sporta halli, stadionu „Vārpa” un  jaunatklāto tenisa kortu. Savas vizītes laikā delegācijas pārstāvji, protams, iepazinās arī ar Ludzas Novadpētniecības muzeja ekspozīciju un Ludzas vecpilsētu.

Šā gada aprīlī Ludzas novada izglītības iestāžu vadītāji un izglītības jomas speciālisti viesojās Novopolockā un iepazinās ar izglītības iestāžu vadības un organizācijas darbu tur, tā ka sadarbībai starp Ludzas un Novopolockas izglītības speciālistiem jau ir stiprs pamats, kas jāturpina attīstīt, realizējot kopīgus projektus.


Написать комментарий