Bārmene tādā veidā aizrāvās ar muskuļu trenēšanu, ka viņai izauga dzimumloceklis

foto: mirror.co.uk
foto: mirror.co.uk

Daudziem Holivudas aktieriem un kultūristiem anaboliskie steroīdi ir kļuvuši par neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Tomēr šo preparātu lietošana var radīt visnegaidītākās sekas.

Pēc 28 gadus vecās bārmenes Kendisas Ārmstrongas vārdiem pirms sporta nodarbībām viņa bija diezgan pievilcīga: slaida simpātiska blondīne. – vēsta fedpost.ru.  

Tomēr sievietes āriene kardināli mainījās, kad viņa uzsāka treniņus muskuļu masas palielināšanai. Lieta ir apstāklī, ka no paša sākuma Kendisa sāka lietot anaboliskos steroīdus – preparātus, kuri paātrina proteīna sintēzi, un līdz ar to stimulē muskuļu struktūru veidošanos.

Ārmstronga zināja, ka steroīdu lietošana var radīt blakusefektus, bet viņa pat nevarēja iedomāties, kādas metamorfozes viņu sagaida. Sākumā viņa bija sajūsmā par muskuļu palielināšanos, bet pēc tam pamanīja, ka viņas spoguļattēls sāka mainīties – Kendisa sāka atgādināt vīrieti.

Sportiste atzīstas, ka viņas krūtis kļuva nokarenas, dodot vietu spēcīgam torsam, bet virs lūpas sāka parādīties ūsas. Blondīne centās ignorēt šos procesus, tomēr ģenitāliju formas izmaiņas kļuva viņai par īstu triecienu.

„Nē, es neplānoju kļūt par vīrieti. Iespējams, man gribējās stiprākas rokas un platākus plecus, bet man nebija nodoma mainīt dzimumu, – apgalvo Kendisa. – Es redzēju steroīdu blakusefektus: manu ķermeni sāka klāt matiņi, bet uz ādas parādījās pumpas. Bet visvairāk mani šokēja klitors – tas piepampa, un tagad izskatās kā mazs dzimumloceklis! Tā ir patiesība, jo tam ir pat priekšāda”.

Tomēr, neskatoties uz šādām izmaiņām, sportiste, kura kļuva par muskuļainu brunetu, turpina lietot anaboliskos steroīdus. Sieviete domā, ka preparātu lietošanas pārtraukšana radīs vairāk kaitējuma nekā labuma.

„Ja es atteikšos no anaboliskajiem steroīdiem, zaudēšu muskuļus, bet matiņi un zemā balss paliks. Tā kā man atliek tikai viens – pieturēties pie izvēlētā kursa. Es cenšos skatīties uz šo situāciju ar optimismu, ja tagad es varu iet citu ceļu. Man vienmēr ir paticis pretošanās gars”, – bruneti ar mazo dzimumlocekli citē tabloīds Daily Mail.



Написать комментарий