Dženifera Lopesa: kad man piedāvāja samazināt svaru, es atteicos

foto: apelzin.ru
foto: apelzin.ru

44 gadus vecā Dženifera Lopesa sniedza interviju žurnālam Cosmopolitan For Latinas un parādījās uz novembra numura vāka, tostarp atklājot dažus savus noslēpumus. Viena no mūsdienu veiksmīgākajām dziedātājām, īsta dīva Džeja Lī domā, ka panākt augstumus nav iespējams bez stingras pārliecības par sevi, – vēsta limon.ee.

„Esmu ļoti pateicīga savai ģimenei. Tieši tuvinieki iemācīja man mīlēt sevi un savu ķermeni, – pastāstīja Dženifera. – Līdzko mani sāka rādīt televīzijā, mans menedžeris pateica, ka man steidzami jāsamazina svars, bet es atteicos! Tādēļ, ka man vienmēr patika mana figūra. Šādos brīžos ir jācīnās, ja jums patiek jūsu izskats”.

Kas no tā visa sanāca, mēs visi zinām – Lopesa vienmēr bija slavena ar savām kuplajām formām. Zvaigzne atteicās atbilst standartiem, un tas kļuva par viņas vizītkarti. „Ja jūs ticat, ka jūs esat skaista, tad arī citi tam noticēs”, – atzīmēja Džeja Lī.

Pārliecība par sevi Lopesai noderēja arī tad, kad viņa kļuva populāra. „man pirmo reizi bija jāuzstājas 33 tūkst. lielam pūlim. Es biju samulsusi, nezināju, ko darīt, uztraucos … Bet pēc tam sev pateicu: „Koncentrējies, tev viss izdosies!”.

Tiesa mēļo, ka Dženiferas Lopesas personīgā dzīve nav tik brīnišķīga kā viņas daudzus gadus plaukstošā karjera. Zvaigzne ir it kā šķīrusies ar savu iemīļoto Kasperu Smārtu un tagad pārdzīvo ne jau to vienkāršāko periodu.


Написать комментарий