Mamikins turpmāk darbosies PBK rīta raidījumā «Labrīt»

foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva
foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva

Žurnālists Andrejs Mamikins turpmāk darbosies Pirmā Baltijas kanāla (PBK) rīta raidījumā "Labrīt", informēja mediju holdinga "Baltijas Mediju alianse" (BMA) Preses dienests.

PBK rīta programma papildinātajā sastāvā startēs jau nākamajā pirmdienā, 28.oktobrī. Darbadienās no pl.6 līdz 9 PBK skatītāji varēs sekot līdzi gan aizraujošām reportāžām par notikumiem pasaulē, gan tematiem, kas var skart ikvienu Latvijas ģimeni.

Mamikins studijā būs redzams pl.7:15 kopā ar rīta viesi. Viesu vidū būs gan slavenības, gan cilvēki, kas ir saistīti ar konkrētās dienas aktualitātēm. Sarunas un intervijas notiks tiešajā ēterā. PBK skatītājiem būs iespēja paust savu viedokli par sarunas tēmu, piedaloties interaktīvajā balsošanā.

Andrejs Mamikins ar PBK ir sadarbojies jau agrāk. 2012.gada pavasarī pirmizrādi piedzīvoja bilingvālā analītiskā Mamikina un Jurģa Liepnieka veidotā autorprogramma "Spornaja teritorija". Raidījums guva popularitāti abās auditorijās, bet latviešu skatītāju daļa bija viena no augstākajām PBK pastāvēšanas vēsturē, atsevišķām programmām pārsniedzot 25% robežu.

Kā ziņots, "Modern Times Group" piederošais kanāls TV5 pārtrauca sadarbību ar Mamikinu, kurš šajā kanālā vadīja raidījumu "Bez cenzūras". No pagājušā gada 10.aprīļa raidījums bija skatāms mediju koncerna BMA ietilpstošajā "REN TV Baltija" ēterā.


Написать комментарий