Pēc J.Careva lūguma pagarināts darba grupas, kura pārbauda PAS „Daugavpils siltumtīkli”, darbības termiņš

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

24.oktobrī Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti izskatīja papildjautājumu un pieņēma lēmumu par darba grupas, kura pēta PAS „Daugavpils siltumtīkli” noslēgtos līgumus par SC1, SC2 un SC3, darbības termiņa pagarināšanu.

Atgādināsim, ka 25.jūlijā Domes deputāti ar balsu vairākumu pieņēma lēmumu par minētās grupas izveidošanu. Darba grupas priekšsēdētājs ir deputāts Jevgenijs Carevs, tajā darbojas Jurijs Zaicevs, Jevgeņijs Drobots, Vasīlijs Marčenko, Iveta Mukāne. Tika plānots, ka grupa darbosies 3 mēnešus.

Lūgumā par darba grupas darbības termiņa pagarināšanu uz mēneši – līdz 26.novembrim, J.Carevs ziņo, ka papildlaiks esot nepieciešams, lai sagatavotu atskaiti par paveikto. Darba grupas priekšsēdētājs paziņoja deputātiem, ka grupa esot daudz strādājusi, tika pasūtīti speciālistu atzinumi par uzņēmuma komercdarbību pēdējo gadu laikā.

J.Carevs atzina, ka trīs mēnešos nevar paveikt nepieciešamo darba apjomu, pasūtītās ekspertīzes rezultāti būs zināmi novembra vidū, tādēļ analīzei un rezultātu iesniegšanai Domes deputātiem nepieciešams vairāk laika.

Sakarā ar lēmuma projektu, kas negaidīti tika iekļauts darba kārtībā, jautājumu nebija, deputāti vienbalsīgi pagarināja grupas darbības termiņu. Iekļaujot šo jautājumu sēdes darba kārtībā, pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Rodionovs paziņoja, ka lēmums neparedz papildus finansējumu.


Написать комментарий