Rēzekni sumina konkursā „Eiropas Gada pašvaldība 2013”

foto: no Latvijas pašvaldību savienības arhīva
foto: no Latvijas pašvaldību savienības arhīva

Piektdien, 18.oktobrī, Liepājā notika konkursa „Eiropas Gada pašvaldība 2013” apbalvošanas ceremonija, kurā tika godinātas un apbalvotas 15 pašvaldības, tostarp arī Rēzeknes pilsēta. Rēzekne konkursā "Eiropas Gada pašvaldība 2013" uzvarētāja nominācijā "Pašvaldība Eiropas Savienības vērtību popularizēšanai", ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Konkursa svinīgas apbalvošanas ceremonijas laikā tika apbalvoti arī Eiropas Gada cilvēki 2013. Rēzeknē par tiem kļuva Rēzeknes pilsētas domes Juridiskās nodaļas vadītāja p.i. Margarita Voiciša, Attīstības pārvaldes vecākā projektu vadītāja Ilona Igovena un Tūrisma attīstības centra vadītājs Mareks Grišins.

M. Grišins Eiropas Gada cilvēka titulu ieguma par tūrisma produktu attīstību un tūristu piesaisti Rēzeknes pilsētā, I. Igovena – par Rēzeknes pilsētas attīstību un pilnveidošanu, bet M. Voiciša Eiropas Gada cilvēka titulu ieguva par Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes pilsētas pašvaldības tēla popularizēšanu.

Rēzeknes pilsētas mērs Aleksandrs Bartaševičs ir gandarīts, ka Rēzeknes panākumi ir novērtēti un Rēzeknes pilsēta ir kļuvusi par uzvarētāju nominācijā „Pašvaldība Eiropas Savienības vērtību popularizēšanai”. „Šī balva ikreiz atgādinās, ka rēzeknieši var paveikt pat nepaveicamas lietas. Patīkami, ka esam novērtēti, bet mēs attīstām pilsētu ne jau tādēļ, lai saņemtu balvas, bet, lai rēzekniešiem būtu gandarījums un lepnums dzīvot savā pilsētā, un balva ir tikai apliecinājums, ka pilsēta attīstās pareizā virzienā,” saka Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs.


Написать комментарий