Kamēr ASV valsts sekretārs bija Romā, viņa mājās iekļuva, domājams, kaukāzieša izskata zaglis 2

foto: Global Look Press
foto: Global Look Press

ASV valsts sekretāra Džona Kerija mājas teritorijā Vašingtonā iekļuva ļaundaris, kuram visdrīzāk ir kaukāzieša izskats, ziņo FOX 5.

Kā televīzijas kanālam kļuva zināms, ielaušanās laikā, kura notika 23. oktobra vakarā, nebija mājās – viņš atradās darba vīzītē Romā.

Pēc policijas datiem savrupmāja, kuras vērtība sastāda 4,7 milj. dolāru un atrodas vecākajā Vašingtonas rajonā Džordžtaunā, neiepatikās nezināmajam noziedzniekam. Viņš to apgāja un devās taisni pie atsevišķi stāvošās garāžas. Tur viņš atrada Amerikas politiķa apsardzes automobili Ford Expedition, uzlauza to, bet tā arī neaizdzina, kā arī neko nepaņēma līdzi.

Jāatzīmē, ka ASV valsts sekretāra mājoklis ne pirmo reizi piesaista noziedznieku uzmanību. Tā, šī gada jūlijā policija arestēja aizdomīgu vīrieti blakus Kerija mājai, kurš mēģināja fotografēt. Aizturēšanas laikā pie viņa atrada pneimatisko ieroci un iesāktu alkohola pudeli. Ietekmīgais ierēdnis arī toreiz nebija mājās – viņš apmeklēja savu sievu Terēzi Vainicu vienā no vietējām slimnīcām.


Написать комментарий

Tupais žurnālist - žēl ka neesi sapratis, ka amerikāņu angļu valodas dialektā ar "caucasian" saprot baltās rases pārstāvi.

Ceru, kāda Eiropas valsts šo "kaukāzieti" bija nosūtījusi. Sak, jūs mūs noklausāties, bet mēs pārmeklējam jūsu mājās.

Написать комментарий