O.Dovgijs: Grīvas pirts apmeklētāju neērtības ir saistītas ar pāreju uz jaunu apkures sistēmu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirms nedēļas portāls Gorod.lv publicēja kāda pilsētnieka vēstuli, kurā viņš dalījās iespaidos par Grīvas pirts apmeklējumu.

Portāls griezās pēc komentāriem pie SIA „Sadzīves pakalpojumu kombināts” vadītāja Oļega Dovgija.

Pēc viņa vārdiem, Grīvas pirts ģērbtuvju, mazgāšanas telpu un pērtuvju kosmētiskais remonts tika veikts pašu spēkiem, ņemot vērā finansiālās iespējas un klientu ieteikumus.

Flīzes tika nokrāsotas ar dzelteno krāsu, kura tik ļoti nepatika lasītājam un kura atbilst visām sanitārajām normām. Bateriju režģi ir aptuveni 30 gadus veci un ir domāti apmeklētāju pasargāšanai no apdegumiem.

Uzņēmuma vadītājs piekrita tikai vienam lasītāja secinājumam: labāk, kad cilvēkam ir sava pirts, kuru var iekārtot pēc paša gaumes.

Jebkurā gadījumā Grīvas pirts vairākus gadus ir populāra un vietējo iedzīvotāju pieprasīta. O.Dovgijs atvainojās pilsētniekiem par sagādātajām neērtībām un paskaidroja, ka tās esot saistītas ar pāreju uz jaunu apkures sistēmu. Katlu mājā tiek mainīts aprīkojums, tagad pirts tiks kurināta ar granulām. Jāatzīmē, ka pēc minēto darbu veikšanas pakalpojumu cenas netiks paaugstinātas.

„Aizvadītās nedēļas nogalē sāka darboties vēl viens jauns katls, remonts tiks pabeigts šonedēļ”, pastāstīja uzņēmuma vadītājs.

Pirts netika slēgta uz darbu veikšanas laiku, taču tika koriģēta pirts darba kārtība. Piemēram, sakarā ar sieviešu nodaļas slēgšanu, vīrieši Grīvas pirti var apmeklēt piektdienās, sievietes – sestdienās.

„Kļūdās tikai tas, kas neko nedara. Manuprāt, pirms sūdzēties plašsaziņas līdzekļiem, jātiek skaidrībā ar situāciju”, teica O.Dovgijs.


Написать комментарий