Gorod.lv lasītāji iegādājas labas mantas Daugavpilī un aktīvi pērk akcijas preces

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nav noslēpums, ka katrs no mums vēlētos izskatīties skaisti, nēsāt stilīgu apģērbu, netērējot daudz laika un naudas. 

Diemžēl ne visiem ir iespēja iegādāties dārgas mantas no populāru dizaineru kolekcijām.

Tomēr portāla Gorod.lv lasītāji uzskata, ka labas, kvalitatīvas un stilīgas mantas var iegādāties ne tikai Milāna vai Parīzē.

Portāla Gorod.lv rīkotā aptauja liecina, ka vairākums respondentu (33%) ir pārliecināti, ka Daugavpils veikalos var iegādāties labus apavus un apģērbu.

Tiesa, aptaujas dalībnieku vidū ir arī tie, kuri var atļauties iepirkties Eiropas pilsētās (21% aptaujāto).

15% respondentu iepērkas Viļņā, 14% - interneta veikalos.

10% aptaujāto kvalitatīvas mantas iegādājas Rīgā, 4% - gan Rīgā, gan Viļņā.

Starp citu, stilisti apgalvo, ka, lai izskatītos stilīgi un netērētu lielu naudu apģērbam, ir pareizi jāizvēlas akcenti. Nav ieteicams taupīt, iegādājoties apavus, somu, cimdus, brilles, pulksteni, jo tie liecina par cilvēka ienākumiem, solīdumu. Savukārt visu pārējo var iegādāties daudz lētāk.

Turklāt, dodoties uz veikalu, mēs ceram iegādāties akcijas preces. Kad cilvēkam ir iespēja nopirkt kaut ko ar atlaidi, viņam rodas kārdinājums to izdarīt. Piemēram, cilvēkus parasti ieinteresē iespēja iegādāties divus T-kreklus un trešo saņemt dāvanā vai nopirkt divas makaronu paciņas un dāvanā saņemt kečupu utt.

Pateicoties akcijām, veikali atbrīvojas no esošajām precēm un gatavojas jaunu preču saņemšanai, bet pircēji izmanto iespēju ietaupīt, dažreiz iegādājoties pat to, kas patiesībā nebija nepieciešams.

Aptuveni 41% respondentu atzina, ka aktīvi pērk akcijas preces. 26% aptaujāto iegādājas akcijas preci, ja tā ir zināma un pārbaudīta, vēl 26% iegādājas preci, ja akcijas cena ir tiešām izdevīga. 4% respondentu ir stiprs gribasspēks, un viņi nekad nepievērš uzmanību akcijas precēm.


Написать комментарий