Dažās Daugavpils novada domes skolās jau sākās rekonstrukcijas darbi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā Daugavpils novada domes preses konferencē paziņoja izpilddirektora vietnieks Aleksandrs Aizbalts, dažās skolās, kuras ietilpst lielā novada 8 izglītības iestāžu rekonstrukcijas projektā, jau ir sākušies rekonstrukcijas darbus.

„Uz šo brīdi remontdarbi jau ir sākušies Zemgales vidusskolā, Medumu pamatskolā un Vaboles sākumskolā. Turklāt burtiski šonedēļ jāsākas remontdarbiem Salienas vidusskolā, bet jācer, ka 4. vai 5. novembrī tiks noslēgts līgums ar Lāču pamatskolas darbu izpildītājiem.

Šobrīd līgumus nav noslēgušas tikai divas skolas – Špoģu vidusskola un Biķernieku pamatskola”. – pauda Aleksandrs Aizbalts.

Atgādināsim, ka projekta galvenais mērķis ir uzlabot izglītības iestāžu infrastruktūru, kā arī fiziskās vides un estētiskā izskata kvalitāti, tai skaitā uzlabot izglītības kvalitāti un samazināt pašvaldības izdevumus ēku uzturēšanai.

Savukārt kopēja projekta izdevumu summa sastāda Ls 4 036 646,62, no kuriem Ls 2 606 304,00 ir ERAF fonda līdzfinansējums, Ls 121 099,40 – valsts dotācija un Ls 1 309 243,22 – Daugavpils novada domes līdzfinansējums.


Написать комментарий