Nataša Koroļova pamet skatuvi, lai dzemdētu

foto: tv3.ru
foto: tv3.ru

Ziņa par to, ka galvenā valsts nāra ir nolēmusi atteikties no viesizrādēm, parādījās pēc Natašas Koroļovas koncerta Samārā.

– Vairs negribu organizēt solo koncertus! – ar cienītājiem dalījās dziedātāja. – 23 gadi bez atelpas! Par daudz!

Kas mudināja dziedātāju draudēt ar aiziešanu no skatuves? Zinoši cilvēki par vienu no galvenajiem iemesliem nosauc viņas šovu organizatoru negodīgumu. Tikai oktobrī viņu vainas dēļ dziedātāja bija spiesta atcelt vairākus solo koncertus. Koroļova tā arī neaizbrauca līdz Stavropolei, Rostovai, Dimitrovgradas un vairākām citām pilsētām. Uz zvaigznes koncertiem nebija pārdotas biļetes, – vēsta sobesednik.ru.  

– Par skatītāju mīlestības trūkumu Koroļova nevar sūdzēties: viņa stabili pulcē zāli ar tūkstoti skatītāju jebkurā pilsētā, ja ir laba reklāma, – mums paskaidroja dziedātājai pietuvinātie. – Bet te nebija afišu! Nataša zaudēja naudu: viņa varēja šajos datumos nozīmēt korporatīvus vai programmas „Laiks pusdienot!” uzņemšanu”. Bet tādēļ, ka koncertus atcēla pēdējā brīdī, viņa palika bez darba.

Pati dziedātāja negaidīti aizlidoja uz Indiju atpūsties.

– Man patīk krasi mainīt visu savā dzīvē, acīmredzot ir pienācis laiks, – visus ieintriģēja Koroļova.

Tomēr magi domā, ka Natašas aiziešana ir saistīta ar slodzi TV. Dziedātājas mamma sen lūdz mākslinieci pamest skatuvi ģimenes labad, kurai pavisam neatliek laika. Taču dziedātāja tā sapņoja par meitu. Ja varam ticēt magam Pavsekakijam Bogdanovam, šim viņas sapnim drīzumā jāīstenojas. Iespējams, ka jau Indijā Koroļova ar vīru ķersies pie lietas.

Sabiedrībā Natašas paziņojumu uztver kā reklāmas gājienu. Decembrī mākslinieki nopelna milzīgu naudu. Un Koroļova nav izņēmums. Pēc Natašas paziņojuma par pārtraukumu droši vien viņas honorārs krasi pieaugs, kā arī palielināsies jaungada uzstāšanos skaits.


Написать комментарий