Daugavpilieši var palīdzēt Forštadtes jauniešu sporta aktivitāšu organizācijā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Katram no mums ir nepieciešama pilnvērtīga atpūta.

Katrs pats izvēlas atpūtas veidu: daži sporto, citi brīvo laiku pavada sociālajos tīklos vai velta laiku kādam hobijam.

Daugavpils Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centrs nolēma dažādot savu apmeklētāju brīvā laika pavadīšanu, tādēļ katrs no mums, kurš vēlas palīdzēt, var atbalstīt vietējos jauniešus un mājas lapā LabieDarbi.lv nobalsot par šī centra projektu.

Līdz 30.novembra plkst.23:59 par projektu var nobalsot arī sociālajos tīklos. Turklāt, bezmaksas balsošanā var piedalīties ne tikai daugavpilieši, bet arī ES, ASV, Baltkrievijas, Krievijas, Norvēģijas, Zviedrijas un Ukrainas iedzīvotāji.

Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centra kultūras menedžere Dace Jakovele pastāstīja portālam Gorod.lv, ka projekta summa ir 1 111 lats. Uzvaras gadījumā centram būs iespēja iegādāties jaunu sporta inventāru, piemēram, basketbola grozus, bumbas, lecamauklas, novusu, tenisa raķetes, galdu ar īpašu virsmu, uz kuras varēs spēlēt aptuveni 20 galda spēles utt.

Projekta mērķis ir ar sporta inventāra un attīstošo spēļu palīdzību dažādot jauno pilsētnieku aktīvu atpūtu, dot viņiem iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, uzlabot mikrorajona jauniešu saliedētību.

Pēc projektu autoru domām, iegādājoties plānoto, tiks sniegts ilgtermiņa ieguldījums jauniešu sportiskajā izaugsmē un saliedētībā, jo aktīvi un dzīvespriecīgi jaunieši ir nākotnes pieaugušie. Ja izdotos iegādāties nepieciešamo, centrs nodrošinātu iespēju mērķtiecīgi pavadīt brīvo laiku, attīstītu jauniešu sportiskās prasmes un veicinātu saturīgu sporta pasākumu tradīciju veidošanos. 

Daugavpilieši vienmēr atšķīrās ar atsaucību un labo sirdi, tādēļ visi pilsētnieki tiek aicināti atbalstīt jauniešus un nobalsot par projektu šeit, inboxa vai darugiem.lv.


Написать комментарий