Pa Krieviju klejo sērijslepkava – pensionāru slaktētājs

foto: newsbalt.ru
foto: newsbalt.ru

Krievijas Federācijas Hakasijas republikas tiesībsargājošās iestādes 5. novembrī savā mājaslapā ievietojušas brīdinājumu par to, ka, iespējams, Hakasiju par savu dzīvesvietu izvēlējies kāds līdz šim nenotverams sērijslepkava, kurš par saviem upuriem izraugās vientuļas pensionāres, ziņo ”Lenta.ru”.

Hakasijas republikā uzbrukumi pensionārēm pagaidām nav notikuši. Taču likumsargu rīcībā esošā operatīvā informācija liecina, ka turpmāk šajā Sibīrijas reģionā mītošajām padzīvojušajām kundzēm der būt piesardzīgām, jo tur parādījies sērijslepkava, kurš tiek turēts aizdomās par 32 astoņdesmit - deviņdesmit gadus vecu pensionāru nožņaugšanu Urālu, Centrālajā un Pievolgas rajonā.

Slepkava par saviem upuriem izraugoties vientuļas pensionāres, kas dzīvo noslēgti, neaizraujas ar pārmērīgu alkohola lietošanu un spēj pašas par sevi parūpēties. Lielākoties noslepkavotās kundzes mitinājušās "hruščovku" pirmajos stāvos, bet no viņu mājokļiem pēc slepkavībām pazudusi tikai skaidrā nauda.

Kriminālisti ir izveidojuši slepkavnieka sociālo portretu, saskaņā ar kuru, viņš ir 20 līdz 35 gadus vecs vīrietis, kurš izaudzis bez vecākiem vai nepilnā ģimenē, ir ieguvis vidējo izglītību un ir ar kriminālu pagātni.


Написать комментарий