Deputāts A.Samarins veic savu PAS «Daugavpils siltumtīkli» pārbaudi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes deputāts Aleksandrs Samarins paziņoja portālam Gorod.lv, ka sakarā ar to, ka viņu neiekļāva darba grupā, kura pārbauda PAS „Daugavpils siltumtīkli” darbību, viņš esot uzsācis savu, paralēlu pārbaudi.

Deputāts paziņoja, ka ir nosūtījis trīs pieprasījumus par SC2 darbību, un pēta dokumentus par SC2 darbību un paralēli – par SC3. Pēc informācijas saņemšanas varēs izdarīt secinājumus un paziņot tos.

Aleksandrs Samarins atzīmēja, ka viņš esot saņēmis nepilnīgu pieprasīto informāciju, tādēļ ir ticies ar uzņēmuma vadītāju Andreju Kuzņecovu, kurš, pēc deputāta vārdiem, bija pretimnākošs un atbildēja uz viņa jautājumiem. Tikšanās gaitā tika nolemts vienu pieprasījumu sagatavot kopīgi.

„Neesmu iekļauts darba grupā, lai nepolitizētu šo jautājumu, vismaz man tā paskaidroja. Tomēr uzskatu, ka, jo vairāk dažādu partiju pārstāvju darbotos grupā, jo objektīvāki būtu darba rezultāti. Cerams, ka manis saņemtā informācija būs noderīga arī darba grupai”, atzīmēja A.Samarins.

Savukārt pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Rodionovs, uz lūgumu komentēt partijas biedra rīcību, atzīmēja: „A.Samarins ir mans partijas biedrs, tādēļ esam runājuši par šiem jautājumiem. Protams, apmaināmies ar informāciju, viedokļiem. Bet galvenais, mēs vēlamies saprast, kas pilsētai ir izdevīgs un kas – nav, kāda būtu labākā stratēģija. Tomēr, atkārtošos, sākumā jāsagaida darba grupas darba rezultāti”.


Написать комментарий