Žetonu vakars Dagdas vidusskolā 2013

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

Žetons – apliecinājumus, ka esi un vienmēr būsi piederīgs Dagdas vidusskolai Žetonu vakars ir notikums, kad katrs 12. klases skolēns saņem savu žetonu – apliecinājumu, ka ir un vienmēr būs piederīgs Dagdas vidusskolai, ka ir atlicis neilgs laika sprīdis līdz skolas absolvēšanai, informē Dagdas novada portāls.

Pasākuma programmā bija iekļauts koncerts, 11. klašu apsveikumi, pateicības vārdi skolotājiem un, protams, žetonu pasniegšana. Uzstājās daudzi Dagdas vidusskolas skolēni: pirmklasnieki lasīja dzejoļus, sākumskolas skolēni dejoja, jaunieši dziedāja dziesmas gan latviešu, gan angļu valodā, bija iespēja arī dzirdēt ģitāru spēli.

Vissatraucošākais un gaidītākais brīdis gan man, gan arī pārējiem divpadsmitajiem, protams, bija laiks, kad tika pasniegti mūsu žetoni. Viens vairāk, cits mazāk, bet visi uztraucās un nedaudz pat baidījās šī svarīgā momenta. Ļoti sirsnīgus un patiesus vārdus mums teica mūsu klašu audzinātājas Aina Slesare un Lilija Novicka. Par iedvesmojošajiem vārdiem un par visu, ko viņas ir darījušas visu šo daudzu gadu garumā, mēs sakām lielu paldies. Mēs teicām pateicības vārdus skolotājiem, kuri ir palīdzējuši, atbalstījuši un devuši savas zināšanas mums.

Protams, neatņemama pasākuma sastāvdaļa bija apsveikumi – 11. klašu priekšnesumi. Viena klase veltīja deju austrumu stilā, savukārt otra izcēlās ar savu humora izjūtu, tā pasniedza mums smieklīgu un neparastu video par mums pašiem. Visas klases vārdā varu teikt, ka mums ļoti patika un mēs esam sajūsmā par 11.b klases paveikto darbu.

Tikpat brīnišķīgā noskaņojumā un pacilājošā gaisotnē mēs, divpadsmitie, turpinājām svinēt Žetonu vakaru nu jau savās klasēs.

Žetonu vakars bija patiesi izdevies, un tas mūsu atmiņās paliks kā ļoti skaists, gaišs un neaizmirstams notikums, kā arī apliecinājums, ka jāsasparojas mācībām.  

Par pasākumu mums visvairāk ir jāpateicas vienpadsmito klašu skolēniem un to klases audzinātājiem – Olgai un Vladislavam Oroliem, kā arī skolotājām Olgai Bobovičai, Ritai Vaišļai, Ainai Murānei, Ritai Kāpostei.


Написать комментарий