Sešas reizes nomēri: Vīriešu kardigāni dažādiem dzīves gadījumiem

foto: rbc.ru
foto: rbc.ru

Reljefa adījuma vilnas vai jauktas dzijas trikotāžas jaka ir eleganta alternatīva ierastajām vieglajām vējjakām.

Par to, ar ko valkāt kardigānu, stāsta kompānijas Uomo Collezioni dibinātājs Džonni Manglani: „Adītie un austie vilnas un zīda kardigāni valkāšanai ir ļoti ērti. Bet, ja jūs tos apģērbjat, svarīgi ir pareizi izvēlēties kombināciju. Uz lietišķo tikšanos pie kardigāna iesaku apģērbt klasisku kreklu, bikses, kaklasaiti un roku darba kurpes. Atpūtai vai neformālai ballītei papildiniet to ar sportiska piegriezuma kreklu, džinsiem un mokasīniem. Uomo Collezioni kolekcijā ir kardigāni vīna, konjaka, viršu nokrāsā un rudens debess krāsā”, – vēsta style.rbc.ru.  

Par šī apģērba gabala ērtumu, it īpaši tā sportiskajā variantā, runā „pastāvīgais kardigānjaku lietotājs”, pazīstamais sporta fotogrāfs Kirils Umrihins: „Valkāju šo apģērbu, jo pēc sajūtām tas atgādina bērnību, mīkstu un siltu apģērbu, kuru tuvs cilvēks ir noadījis tieši man. Kad ir ļoti auksts, apģērbju biezu kardigānu uz T–krekliņa un neparko nedomāju. Ideāli darbam, neapgrūtina kustības”.

Šajā rudenī (tāpat kā jau ne pirmo sezonu) kardigāni ir parādījušies daudzās vīriešu kolekcijās. Tīša rupja adījuma sportiski modeļi pogājas ciet ar parastām apaļām vai iegarenām pogām, klasiskie varianti – ar rāvējslēdzējiem. Variantiem casual stilā bieži ir kapuce, kas ir optimāli mūsu klimata apstākļos. Kardigānus, kuri ir vietā lietišķajās tikšanās, dažkārt papildina kažokādu apdare.

Fedeli Cashmere

Mīksta kašmira modelis kafijas ar pienu krāsā apdarināts ar apcirpta bebra kažokādas apkakli, kura ir apstrādāta tik rūpīgi, ka gan vizuāli, gan pēc taustes atgādina ūdeli.

Massimo Dutti

Kardigāns old school stilā atgādina nosvērto universitāšu pilsētiņu dzīvi Oksfordā, Kembridžā vai Jaunajā Anglijā. Labi sader ar baltu kreklu un nevērīgi apsietu fulāru.

Marc O’Polo

Modelis casual stilā ar koka pogām, kuru var valkāt ne pašās aukstākajās dienās tradicionālā daflkota vai pusmēteļa vietā. Šalles veida apkakle ar dziļu V veida izgriezumu labi saderēs ar plānu svīteri kontrasta krāsā vai nevērīgi aptītu austu vilnas vai kašmira šalli.

Uomo Collezioni

Modelis, kurš ir vietā lietišķo tikšanos laikā. Neuzkrītošs rāvējslēdzējs, klasiskais pīņu adījums, gaiši zila krāsa un kvalitatīva kašmira dzija. Uz to, ka kardigānu var valkāt kā virsdrēbes, norāda ūdeļādas apkakle. Piesātināti zilā un brūnā kombinācija ir viena no aktuālākajām šajā sezonā.

Replay

Variants indiāņu garā etniskā stila cienītājiem. Spilgts un uzkrītošs ornaments, kontrasta krāsas, kā arī praktiskā odere, kura pasargā īpašnieku no asa vēja – tas viss padara kardigānu par ideālu variantu nedēļas nogalei lauku mājā.

Timberland

Silts apģērba gabals ar stāvošu apkakli un mākslīgās kažokādas oderi labi pasargā no aukstuma un neapgrūtina kustības – brīnišķīgi der aktīvai atpūtai. Detaļa, kura piesaista uzmanību, ir neparastais reljefā adījuma raksts – ierasto pīņu alternatīva.

Falconeri

Ērtais itāļu trikotāžas apģērba markas modelis speciāli darbaholiķiem, kuri pat, atpūšoties mājās brīvdienā, nevar un negrib aizmirst par darbu. Mīksts vilnas kardigāns ar savu griezumu atgādina klasisko žaketi ar trim kabatām un pogām. Pilnīgai līdzībai apkakles apakšpuse kontrasta krāsā, tādā pašā kā žaketes apkakles odere.


Написать комментарий