«Uzņēmēju dienas» kā atsevišķs pasākums šogad Daugavpilī netiek plānotas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Acīmredzot šoruden Daugavpilī netiks rīkotas tradicionālās „Uzņēmēju dienas” un izstāde, kuras vairākus gadus notika ar Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Daugavpils pilsētas domes atbalstu.

Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Rodionovs, preses konferencē komentējot šo jautājumu, atzīmēja, ka pašvaldība gatavojas biznesa forumam, kas Daugavpilī notiks nākamā gada maijā. Tiek plānots, ka šis pasākums izies jaunā līmenī, kad tiks īstenotas vairākas idejas par atbalsta sniegšanu uzņēmējiem.

Atgādināsim, ka pēdējos gados izstāde ar uzņēmēju piedalīšanos mūsu pilsētā notika septembrī rīkotā Investīciju foruma ietvaros. Šogad šāda veida forums Daugavpilī norisinājās maijā un tika nosaukts par Otro Latvijas un Baltkrievijas sadraudzības pilsētu forumu.

Jauns Domes sasaukums, atsaucoties uz ieplānotā finansējuma trūkumu, šā gada septembrī no foruma rīkošanas atteicās, izlemjot organizēt to nākamgad. Savukārt Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta Biznesa nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins iepriekš ziņoja portālam, ka, viņaprāt, Investīciju forumi pilsētai ir nepieciešami, tomēr tie nav jārīko pārāk bieži, iespējams, reizi divos-trīs gados.


Написать комментарий