Rokmūzikas cienītājus gaida trīspadsmitais pēc kārtas konkurss “CHEMICAL REACTION”

Ceturtdien, 14.novembrī, plkst.17:00 kinoteātrī „Renesanse” (Vienības ielā 30) trīspadsmito reizi pēc kārtas notiks ilgi gaidītais Pilsētas rokgrupu konkurss „CHEMICAL REACTION 2013”.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu vecākā speciāliste Evita Lukša paziņoja portālam Gorod.lv, ka pasākumā visus dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija, kas izvēlēsies 3 labākās pilsētas jauniešu rokgrupas, kurām tiks pasniegti lielie „CHEMICAL REACTION” kausi un diplomi. Tāpat katras grupas dalībnieks varēs uzvarēt arī kādā no speciālām nominācijām – ģitārists, bass ģitārists, bundzinieks, vokālists u.c.

Par labu pasākuma tradīciju ir kļuvusi arī Latvijā pazīstamu muzikantu dalība jauno talantu konkursā, un šogad pasākumā uzstāsies trīs viesgrupas – „Def Trador” (Krāslava), „Rock’n Berries” (Liepāja) un visiem pazīstamā Daugavpils grupa „Dabasu Durovys”.

Jāpiebilst, ka pasākumu organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments sadarbībā ar biedrību „M&Y” (Music and youth). Ieeja uz pasākumu ir bez maksas.


Написать комментарий