Daugavpils džudoisti veiksmīgi piedalījās Starptautiskajā turnīrā Baltkrievijā

foto: singitaj.lv
foto: singitaj.lv

Novembra sākumā daži Daugavpils sambo un džudo centra „SINGITAJ” audzēkņi kādu laiku pavadīja Kobrinā, Baltkrievijā, kur piedalījās Starptautiskajā džudo turnīrā, kas ir veltīts I.Daniļuka piemiņai.

Sacensībās piedalījās vairāk nekā 700 sportisti no Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas un Latvijas. No 31.oktobra līdz 3.novembrim sportisti ne pa jokam cīnījās par uzvaru, jo katrā svara kategorijā bija pieteikti aptuveni 55 dalībnieki.

Vladislavs Ivanovs pārliecinoši uzvarēja 5 cīņās, piekāpjoties tikai vienā, un rezultātā izcīnīja godpilno 3.vietu un bronzas medaļu.

Vladislavs Kiteļs uzvarēja vienā cīņā, divās – piekāpās pretiniekiem. Īstu gribasspēku parādīja Ilija Volkovs, kurš labi cīnījās, bet kļūdas dēļ netika tālāk.

Jāatzīmē, ka pirmās sacensības Kobrinā, Brestas apgabalā, notika pirms 11 gadiem un tika veltītas šīs pilsētas traģiski bojā gājušā džudoista Igora Daniļuka piemiņai. Toreiz tās bija reģionālās sacensības, tomēr ar laiku tās kļuva arvien populārākas un rezultātā kļuva par starptautiskajām sacensībām.



Написать комментарий