Aizsardzības ministrs dosies divu dienu darba vizītē uz Latgali

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks darba vizītē apmeklēs Daugavpili, Krāslavu un Dagdu, ziņo LR Aizsardzības ministrijas preses dienests.

Rīt, 7.novembrī, no plkst.14:00 līdz 15:00 Daugavpils Krievu vidusskolā – licejā A.Pabriks vecāko klašu skolēniem stāstīs par aizsardzības nozares aktualitātēm, un, tuvojoties Lāčplēša dienai un Latvijas 95.gadadienai, runās par valsts vēsturi un patriotismu.

Pēc tikšanās ar skolēniem aizsardzības ministrs apmeklēs Zemessardzes 34.artilērijas bataljonu, kā arī tiksies ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi.

No plkst.18:00 līdz 19:30 A.Pabriks Daugavpils latviešu biedrībā apmeklēs sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas pasākumu.

Savukārt 8.novembrī aizsardzības ministrs no plkst.9:00 līdz 9:45 tiksies ar Krāslavas Varavīksnes vidusskolas vecāko klašu skolēniem un 308.Krāslavas jaunsargu vienības jaunsargiem.

Plkst.12:30 A.Pabriks tiksies ar Dagdas vidusskolas vecāko klašu skolēniem. Savukārt pēc tam aizsardzības ministrs Dagdas jaunsargiem vadīs nodarbību, kuras laikā stāstīs par veselīgu dzīvesveidu un mācīs karatē cīņas pamatelementus. Vizītes noslēgumā A.Pabriks apmeklēs Dagdas muzeju, kur notiks sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas pasākums.


Написать комментарий