Pirmsskolas vecuma bērnu radošo darbu izstāde «Latvija bērna acīm» Balvos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Par godu Latvijas 95.dzimšanas dienai Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvalde organizē pirmsskolas vecuma bērnu radošo darbu izstādi „Latvija bērna acīm”, vēsta Balvu novada portāls.

Izstādes mērķis ir audzināt patriotismu mūsu bērnos. Izstādei iesniegti 85 darbi, kas atbilstoši tēmai izstrādāti dažādās tehnikās un formātos. Darbus bērni varēja izstrādāt gan individuāli, gan kolektīvi grupiņā vai kopā ar ģimeni. Izstādē radoši izpaudušies ne tikai Balvu novada, bet arī pirmsskolas vecuma bērni no Rugāju un Baltinavas novadu izglītības iestādēm.

Mazo mākslinieku darbus vērtēs žūrija, uzvarētāji saņems diplomus un pārsteiguma balvas, savukārt visi izstādes dalībnieki – Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes pateicības par piedalīšanos.

Izstāde līdz 28. novembrim apskatāma Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldē, Sporta ielā 1, darbdienās no plkst.9.00-16.00.

Laipni aicināts ikviens interesents apmeklēt izstādi un paskatīties uz Latviju bērna acīm, un dāvināt savu simpātijas balvu.


Написать комментарий