Barcelona, Chelsea un Arsenal trešās uzvaras Čempionu līgā

foto: worldsoccertalk.com
foto: worldsoccertalk.com

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēlēs trešdien trešās uzvaras turnīrā izcīnīja "Barcelona", Londonas "Chelsea" un Londonas "Arsenal" futbola komandas.

"Barcelona" H grupas spēlē savā laukumā ar 3:1 (2:1) uzvarēja Itālijas klubu "AC Milan".

Mača 30.minūtē Lionels Mesi atklāja spēles rezultātu un izvirzīja Barselonas komandu vadībā, bet desmit minūtes vēlāk Serhio Buskets panāca 2:0. Pirmā puslaika izskaņā Heralds Pikē raidīja bumbu savos vārtos, un "AC Milan" pietuvojās līdz vienu vārtu deficītam. Spēles turpinājumā rezultāts ilgāku laiku nemainījās, bet septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Mesi guva savus otros un komandas trešos vārtus.

"Barcelona" pēc šīs uzvaras priekšlaicīgi nodrošināja sev vietu turnīra astotdaļfinālā.

Citā šīs grupas spēlē Amsterdamas "Ajax" ar 1:0 (0:0) savā laukumā pieveica Glāzgovas "Celtic".

Tikmēr E grupā Londonas "Chelsea" ar 3:0 (1:0) pārspēja vācu klubu Gelzenkirhenes "Schalke 04". Uzvarētājiem ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Samuels Eto, bet Demba Ba bija precīzs vienu reizi.

Savukārt otrā E grupas spēlē "Basel" no Šveices spēkojās neizšķirti ar rumāņu Bukarestes "Steaua".

F grupā Londonas "Arsenal" izbraukumā, pateicoties Ārona Remzija precīzajam sitieniem, ar 1:0 (0:0) pārspēja Dortmundes "Borussia", bet "Napoli" no Itālijas ar 3:2 (2:1) savā laukumā uzvarēja Marseļas "Olympique".

Jau ziņots, ka G grupā Sanktpēterburgas "Zeņit" nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar "Porto", bet Madrides "Atletico" ar 4:0 (3:0) uzvarēja Vīnes "Austria". Arī Madrides komanda jau iekļuvusi astotdaļfinālā.


Написать комментарий