Kur ziemo rokas: seši vīriešu pirkstaiņi

foto: depositphotos.com
foto: depositphotos.com

Ja aizpagājušajā simtgadē pirkstaiņi jebkurā gadalaikā bija obligāti no etiķetes redzes viedokļa augstākās sabiedrības džentelmeņa garderobes obligāts priekšmets, tad tagad to nosaka praktiskums.

Aukstā laikā bez pirkstaiņiem nevar iztikt,– vēsta style.rbc.ru.

Klasiski vīriešu pirkstaiņi vienmēr tiek šūti no plānas ādas. Gluda auduma odere (vislabāk blīva zīda) rudens modeļiem, kašmira vai dabīgas kažokādas – ziemas modeļiem, komentē kompānijas Hugo Boss Rus pārvaldnieks Silvens Kolardels. – Pie casual stila apģērba var izvēlēties trikotāžas pirkstaiņus ar zamšādas elementiem”.

Kašmira un zamšādas pirkstaiņi, Fedeli Cashmere

Casual stila pāris, kas pašūts no kašmira trikotāžas ar oriģinālu „šūnu” adījuma rakstu, zamšādas uzlikām nodiluma vietās – uz plaukstām, pirkstiem un pa kanti.

Rajas ādas pirkstaiņi, Philpp Plein

Modelis tiem, kuri nebaidās likties pārāk turīgi un nekautrējas no savas ekstravagantās gaumes. Pirkstaiņu augšpuse pašūta no eksotiskās rajas ādas melnā asfalta krāsas gammā, bet iekšpuse – no praktiskākas mīkstas ādas. Dekoratīvā detaļa – rodēts „skuvekļa asmens” ar logotipu.

Zamšādas un ponija ādas pirkstaiņi, Jacob Cohën

Dārgs un elegants pāris sastādīs ideālu komplektu ar sportisku kašmira mēteli. Augšpuse no labi apstrādātas ponija ādas, iekšējā daļa un apšuves no mīkstas zamšādas, zīda odere.

Divkrāsaini ādas pirkstaiņi, Massimo Dutti

Modelis tiem, kuriem patīk garlaicīgo klasiku papildināt ar negaidītām detaļām. Plānas brūnas ādas pirkstaiņi atšķiras no parastajiem ar pirkstu sānu ieliktņiem no spilgti dzeltenas ādas, bet vilnas trikotāžas valnītis nodrošina ideālu piegulēšanu.

Tvīda un ādas pirkstaiņi, Gant

Pāris ar „eglītes” raksta tvīda virspusi atgādina par klasisko britu garderobi. Jāvalkā ar pusmēteli un vienkrāsainu vilnas mēteli, lai komplektā nebūtu pārāk daudz „eglītes”.

Ādas un zamšādas pirkstaiņi, Hugo Boss

Klasiska fasona zamšādas pirkstaiņi ar trim dekoratīvām nošuvēm augšpusē. Iekšpuse no praktiskākas ādas. Gluda tekstila odere, maza dekoratīva poga ar logotipu.


Написать комментарий