Ž.Sosnare: Konkrētas pretenzijas kā patversmes direktore no vadības neesmu saņēmusi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, oktobra vidū pēc pušu vienošanās savu amatu atstāja Daugavpils dzīvnieku patversmes vadītāja Žanete Sosnare. 

No 1.novembra patversmes vadītājas pienākumus pilda Eleonora Lazareva, kura šajā amatā tika iecelta uz trīs mēnešus ilgu pārbaudes laiku.

Žanete Sosnare komentēja portālam Gorod.lv radušos situāciju. Pēc viņas vārdiem, sākotnēji sakarā ar interešu konfliktu atstāt darbu bija piedāvāts visiem patversmes darbiniekiem, kuriem ir vairākas darbavietas.

„Līdz šim laikam man nav zināms, kādas bija priekšniecības pretenzijas pret mani vai manu darbu. Nostrādājot divas nedēļas jaunajā amatā, SIA „Labiekārtošana-D” direktors Sergejs Blagoveščenskis apmeklēja patversmi, paziņojot, ka viņš neesot apmierināts ar apmeklētāju pieņemšanas laiku. Uz manu ierosinājumu koriģēt šo laiku, viņš atbildēja noraidoši, argumentējot to ar pilsētnieku sūdzībām. Taču neviena oficiāli noformētā sūdzība man netika uzrādīta. Nav noslēpums, ka mūsu cilvēki mēdz sūdzēties it par visu – sākot ar valsts prezidentu un beidzot ar kaimiņiem.

Vienmēr centos strādāt godīgi, pamatojoties uz esošajiem noteikumiem. Viena no vadības pretenzijām bija saistīta ar manu it kā rupju un nekorektu komunicēšanu ar klientiem. Es ierosināju uzstādīt telefonā ierīci, kas ierakstītu manu sazināšanos ar cilvēkiem, taču ierosinājums netika atbalstīts.

Vienīgā rakstveida sūdzība, kas man tika uzrādīta, bija no iedzīvotājas, kura dzīvo Rēzeknes ielā 15. Turklāt šo sūdzību viņa uzrakstīja SIA „Labiekārtošana-D” vadītāja S.Blagoveščenska kabinetā. Pilsētniece bija neapmierināta ar to, ka mūsu darbinieki steidzami neieradās iemidzināt pagalma kaķus.

Saprotiet, pagalmu kaķu sterilizācija tiek veikta uz pilsētas pašvaldības rēķina. Pirms tam māju iedzīvotāji parakstīja vienošanos ar patversmi, un es sastādīju sarakstu. Rezultātā izveidojās neliela rinda. Mēģinājām paskaidrot to pilsētniecei, bet veltīgi. Trīs reizes izbraucām pēc šīs adreses, tomēr šī sieviete uzskatīja, ka savu darbu līdz galam neizpildījām”, paskaidroja Ž.Sosnare.

Šobrīd viņa plāno izveidot Daugavpilī privāto dzīvnieku patversmi, turpināt sadarbību ar esošo patversmi, aktīvi piedalīties informatīvajos pasākumos un sabiedrībai noderīgajos projektos.


Написать комментарий