SIA “Daugavpils lidosta” valdes locekļa amatā apstiprināts Daugavpils novada domes deputāts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturtdien, 7.novembrī, SIA „Daugavpils lidosta” valdes locekļa amatā tika apstiprināts Jānis Kudiņš, vēstīts Daugavpils pilsētas domes mājas lapā.

Jānis Kudiņš šobrīd ir Daugavpils novada domes deputāts un strādā Daugavpils universitātē par mārketinga direktoru.

J.Kudiņš pastāstīja portālam Gorod.lv, ka pirmo nedēļu jaunajā amatā veltīs dokumentācijas izpētei, pēc tam plāno tikties ar pilsētas mēru Jāni Lāčplēsi, lai apspriestu lidostas attīstības koncepciju un saskaņotu savus ierosinājumus.

Pēc viņa domām, viņa priekšgājējs Viktors Puzāns esot daudz paveicis Daugavpils lidostas attīstības labā: tika izstrādāti vairāki projekti, tiesa ne visi no tiem tika atbalstīti.

Jānis Kudiņš plāno arī turpmāk darīt visu iespējamo, lai attīstītu lidostu, tostarp, aktīvi meklēt potenciālos investorus.

Atgādināsim, ka konkursā uz SIA „Daugavpils lidosta” valdes locekļa amatu pretendentu pieteikumi bija iesniedzami desmit dienu laikā. Tika saņemti 8 pretendentu pieteikumi, otrajā kārtā piedalījās 6 kandidāti. Rezultātā no pieciem uz pārrunām atnākušajiem pretendentiem tika izvēlēts viens – Jānis Kudiņš.

Jāatzīmē, ka konkursa pretendentiem bija izvirzītas augstas prasības. Pēc pilsētas vadības vārdiem, tas bija saistīts ar to, ka pašvaldība meklēja labu speciālistu – menedžeri, kuram, principā, nebija jāpārzina visas tehniskās nianses.


Написать комментарий