Demenes pagasta pārvalde plāno piedalīties konkursā, lai palielinātu meža ekonomisko vērtību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 7.novembrī, Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē tika izskatīts jautājums par Demenes pagasta pārvaldes piedalīšanos projektu konkursā, lai palielinātu meža ekonomisko vērtību.

Ziņotāja, Demenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Valentīna Gadzāne pastāstīja, ka Lauku atbalsta dienests (LAD) ir izsludinājis konkursu lauksaimniecības attīstībai, kurā pagasta pārvalde piedalīsies ar projektu „Meža ekonomiskās vērtības palielināšana”.

„Kopējā projekta summa ir 3 320 lati, tā ietvaros tiek plānots iegādāties vienu krūmu griezēju, vienu zāģi, jaunu formu darbiniekiem, kā arī apmaksāt viņu darbu”, paziņoja Valentīna Gadzāne.

Pēc pagasta pārvaldes priekšsēdētājas vārdiem, pēc iesniegšanas projekts tiks izskatīts 3-4 mēnešu laikā un, ja tiks piešķirts finansējums, tā realizācija tiks uzsākta 2014.gada pavasarī.

Jāpiebilst, ka Finanšu komitejas locekļi vienbalsīgi atbalstīja Demenes pagasta pārvaldes iniciatīvu un nodeva šo jautājumu izskatīšanai Daugavpils novada domes deputātu sēdē.


Написать комментарий