Idejas brīvdienām Daugavpilī: Sacensības, ballīte bārā, patriotisko dziesmu un simfoniskā orķestra koncerti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šīs brīvdienas Daugavpilī galvenokārt paies gaidāmo valsts svētku noskaņās.

Sestdien, 9. novembrī plkst. 15:00 Latgales centrālajā bibliotēkā notiks tikšanās ar Daugavpils dzejnieku Pavlu Plotnovu, kurš ir četru dzejoļu krājumu autors, 15 literatūras almanahu līdzautors, tai skaitā arī antoloģijas „Latgales krievu poēzija” līdzautors.

Plkst. 10:00 Daugavpils Ledus hallē sāksies hokeja sacensības „Daugavpils autumn CUP 2013”. Plkst. 12:00 Kultūras un sporta pilī startēs Latvijas jaunatnes sporta līgas U12 – U17 kategorijas meiteņu basketbola sacensības.

Plkst. 18:00 Olimpiskajā centrā notiks „Schenker” volejbola līgas spēle starp DU un Poliurs/Ozolnieki komandām.

Teātra cienītājus plkst. 18:00 Daugavpils teātris aicina uz izrādi „Melu detektors”. Jautra un ļoti vitāla komēdija par ģimenes pāri, kuru ikdienu apēd sadzīve un neapmierinātība. Viņš slēpjas aiz avīzes un domā par iedzeršanu, Viņa vienmēr ir ar kaut ko neapmierināta …

Biļešu cenas – no 3 līdz 5 latiem. Lomās: Viktors Jackevičs, Mihails Samodahovs un Irina Kešiševa.

Vēsmas Energy bārā plkst. 22:00 sāksies kārtējā deju ballīte. Kā parasti strādā face control. Ieeja vīriešiem maksās 3 latus, pārim (vīrietis un sieviete) – 3 latus, trim sievietēm – 3 latus. Apģērbs nedrīkst būt sporta stilā bez sporta apaviem.

Svētdien, 10. novembrī plkst. 13:00 Daugavpils novada Kultūras centrā notiks patriotisko dziesmu koncerts, kas organizēts par godu Polijas un Latvijas Neatkarības dienām un biedrības „Promieņ” 25 gadu jubilejai. Konverta apmeklētājus priecēs kora „Promieņ” dalībnieki, tautas deju ansamblis „Kukulečka”, pūtēju orķestris „Daugava”, Poļu kultūras centra un Poļu valsts ģimnāzijas radošie kolektīvi, kā arī Krāslavas ansamblis „Kropelki”.

Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks Latvijas florbola čempionāta pirmās līgas sacensības starp komandām „Rēzekne/Dinaburga” un „Lekrings–1”.

Vienības namā plkst. 16:00 sāksies Liepājas simfoniskā orķestra koncertprogramma „Čaikovskis un Ivanovs”. Solists – Ēriks Krišfelds (čells), diriģents – Aivars Lakstīgala. Koncerta programmā skanēs V. A. Mocarta operas „Figaro kāzas” uvertīra, P. Čaikovska „Variācijas par rokoko tēmu” un Jāņa Ivanova 17. simfonija. Biļetes var iegādāties Vienības nama kasē par 2 latiem.


Написать комментарий