Daugavpils novada jaunieši varēs kļūt par savu pasākumu logo un moto veidotājiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes Jaunatnes projektu koordinatore Iluta Kriškjāne, no 6. novembra līdz 29. novembrim Daugavpils novada jauniešiem ir iespēja piedalīties logo un moto veidošanā, kura tiks izmantota visos jaunatnes pasākumos.

Tā, saskaņā ar konkursa nolikumu tā dalībnieki var būt jauni cilvēki vecumā no 13 līdz 25 gadiem vai jaunatnes grupas (līdz 4 cilvēkiem).

Īpaši svarīgs ir tas, ka izstrādātajam logo, kuru izmantos visos informatīvajos dokumentos, prezentācijās, interneta vidē utt., jāveicina Daugavpils novada jaunatnes pasākumu atpazīstamība gan vietējā, gan starptautiskā mērogā. Tomēr tai pašā laikā logo formai ir jābūt pietiekami vienkāršai, kā arī tam jābūt uzmanību piesaistošam, pievilcīgam un oriģinālam.

Savukārt moto jābūt lakoniskam, viegli iegaumējamam, kas aicinātu jauniešus aktīvāk iesaistīties Daugavpils novada aktivitātēs.

Konkursam iesniegtos darbus novērtēs speciāli izveidotā Vērtēšanas komisija, kura katram darbam piešķirs punktus. Tas darbs, kurš iegūs lielāko punktu skaitu, rotās visus Daugavpils novada jaunatnes pasākumus.

Jāpiebilst, ka interesenti savus pieteikumus var atnest personīgi uz Daugavpils novada Kultūras centru, Dobeles ielā 30, Daugavpilī (2.stāvā) vai nosūtīt elektroniskā veidā uz e-pastu santa.matisane@dnd.lv. Konkursa rezultāti tiks pasludināti 10. decembrī.

Tomēr ar detalizētāku informāciju par konkursu var iepazīties Daugavpils novada domes mājas lapā, kur var atrast arī pieteikuma anketu.


Написать комментарий