Alla Pugačova baidās, ka viņas bērnus noskaudīs

foto: spletnik.ru
foto: spletnik.ru

Pēc mazuļu piedzimšanas Alla Pugačova sāka biežāk iziet sabiedrībā. Pagājušajā nedēļā mēs satikām dziedātāju Valentīna Judaškina jaunajā modes skatē.

Pugačova parādījās publikā labā noskaņojumā. Šķiet, ka mazuļu piedzimšana ir gājusi Primadonnai labumā – viņa ir kļuvusi slaidāka. Pugačova parādījās šauros džinsos un ādas jakā, palidinot tēlu ar cepuri–katliņu. Kad 64 gadus vecā dāma ieņēma goda vietu pie podija, viņa ilgi lielīja Judaškinu, – vēsta sobesednik.ru.  

Mēs nevarējām zvaigznei nepajautāt par dēlu un meitu.

– Pagaidām Valentīns neko viņiem nav šuvis, – pasmaidīja Pugačova, izdzirdot mūsu jautājumu. – Bet viņi taču vēl pavisam maziņi – vēl paspēs!

Kamēr Primadonna atrodas sabiedrībā, bērnus pieskata aukle. Tomēr mēļo, ka pati Pugačova domā tikai par vienu: kā pasargāt bērnus no negatīvas ietekmes. Ne jau visi viņas kolēģi attiecas pret šādu vēlīnu maternitāti pozitīvi. Piemēram, Ņikita Džigurda nesen paziņoja, ka tas izdarīts PR dēļ. Runā, ka, lai aizsargātu Hariju un Lizu no ļaunas acs, dziedātāja jau ir iegādājusies vairākas necke statuešu mazuļus. No seniem laikiem tiek uzskatīts, ka tās simbolizē laimi un palīdz mazuļiem iegūt debesu aizbildniecību.  


Написать комментарий