“Saules skolas” studenti parādīja savu pilsētu un novēlēja sev stiprināt patriotisma garu, bet valstij – godīgus deputātus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Lāčplēša dienā Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā „Saules skola” tiks atklāta audzēkņu radošo darbu izstāde „Mana pilsēta”.

Izstādes rīkotāja un šīs vidusskolas skolotāja Dace Abricka pastāstīja portālam Gorod.lv, ka izstādē var apskatīt 2.-4.kursu studentu radošos darbus. Viņu uzdevums bija diezgan vienkāršs – attēlot savu pilsētu, tās nākotni. Daļa studentu attēloja savu dzimto pilsētu, jo viņi nav dzimuši Daugavpilī.

Pēc skolotājas vārdiem, izstādes dalībnieki varēja brīvi izpausties un piedāvāt savu dzimtās pilsētas redzējumu. Rezultātā izstādē var apskatīt gan košas krāsas un mājas, gan pasteļtoņus un klusos upes ūdeņus.

Valsts svētku priekšvakarā Dizaina un mākslas vidusskolas kolektīvs nolēma sveikt pilsētu un valsti Latvijas Republikas Neatkarības gadadienā. Vidusskolā strādā daudz radošu cilvēku, kuri sveica valsti dzimšanas dienā, izveidojot Vēlēšanās koku.

Nedēļas laikā visi „Saules skolas” audzēkņi un apmeklētāji var ierakstīt novēlējumu un izrotāt ar to šo neparasto koku.

Vidusskolas audzēkņi labprāt iesaistījās akcijā un vēlēja sev un apkārtējiem daudz mīlestības, veselību, sapņu piepildīšanos, kā arī patriotisku garu un mīlestību pret dzimteni, Daugavpilij viņi novēlēja labklājību, daudz bērnu un jauniešu, bet Latvijai – ievērot cilvēka tiesības, mīlēt savu tautu, lai tajā strādātu godīgi deputāti, kuri mazāk runā un vairāk dara.



Написать комментарий