Kenijas tiesa attaisno vīrieti, kurš gulējis ar sievas līķi

foto: pro-afini.ru
foto: pro-afini.ru

Kenijas tiesa attaisnojusi vīrieti no Vācijas, kurš pieķerts guļam gultā ar pūstošu savas kenijiešu sievas līķi un tika apsūdzēts slepkavībā, atsaucoties uz amatpersonām, vēsta aģentūra AFP.

Ir pārāk maz pierādījumu, lai 43 gadus veco vīrieti no Hamburgas notiesātu par 2009. gadā notikušo slepkavību, pagājušajā ceturtdienā konstatēja Kenijas piekrastes pilsētas Mombasas tiesa.

Policija vīrieti atrada guļam gultā pie pūstoša sievas līķa pāra mājā pie Mombasas, kad likumsargi saņēmuši informāciju par nelāgu smaku. Apsūdzētais sevi bija sadūris krūtīs, ko uzskata par neveiksmīgu pašnāvības mēģinājumu.

Sievietes līķa sekcijā precīzus nāves apstākļus noteikt neizdevās, jo ķermenis jau bija sadalīšanās stadijā, norādīja tiesa. Apskatē nav atklātas arī žņaugšanas pēdas uz kakla, tāpat iespējamajai slepkavībai nav neviena aculiecinieka, lēmumu pamato tiesa.

Savukārt fakts, ka vīrs vairākas dienas pavadījis ar pūstošu sievas līķi, tikai apstiprina mediķu slēdzienu, ka apsūdzētais ir garīgi nevesels, norāda tiesnese Maurina Odero.

Vīrietis pēc tiesas nodots Vācijas vēstniecības Kenija pārstāvjiem, informē aģentūra.


Написать комментарий