Piecu Daugavpils skolu nodošanai ekspluatācijā nepieciešami vēl 45 tūkst. latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

7.novembrī Daugavpils pilsētas domes Finanšu komitejas deputāti vienbalsīgi atbalstīja 44 914 latu iedalīšanu no neparedzētajiem izdevumiem Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldei papilddarbu veikšanai piecās pilsētas skolās.

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes Finanšu un grāmatvedības daļas vadītāja Sandra Zelča paskaidroja, ka līdzekļi esot nepieciešami Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta rekomendāciju izpildei. Šajā gadījumā runa esot par piecām skolām – Logopēdisko internātpamatskolu, J.Raiņa 6.vidusskolu, 11.pamatskolu, 13. un 15.vidusskolām, minētie darbi esot nepieciešami, lai pēc renovācijas nodotu skolas ekspluatācijā.

Jautājuma apspriešanas gaitā neviens nevarēja pateikt, vai šī tāme būs pēdējā. Šoreiz jautājums tika apspriests bez pilsētas vadības aizrādījumiem, un lēmums par līdzekļu iedalīšanu tika atbalstīts bez papildjautājumiem.

Atgādināsim, ka Daugavpils skolu renovācijas projekts tika uzsākts 2010.gadā. Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka kopējais skolu un piegulošo teritoriju renovācijas finansējums (gan ES projekta, gan pašvaldības) sastāda vairāk nekā 9 miljonus latu.

Gala lēmumu par kārtējo 44 tūkstošu latu iedalīšanu Domes deputāti pieņems 14.novembrī.


Написать комментарий