Noteikts kandidātu skaits konkursos uz SIA «Daugavpils ūdens» un SIA «Labiekārtošana-D» vadītāju amatiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

8.novembrī noslēdzās pieteikumu pieņemšana uz SIA „Daugavpils ūdens” un SIA „Labiekārtošana-D” valdes locekļu amata vietām.

Konkursu komisija ir pieņēmusi 3 pieteikumus uz SIA „Daugavpils ūdens” valdes locekļa amatu un  5 pieteikumus uz SIA „Labiekārtošana-D” valdes locekļa amatu, ziņo pašvaldība. Patlaban sākas pretendentu atlases otrā kārta – pārrunas.

Atgādināsim, ka SIA „Daugavpils ūdens” iepriekšējais vadītājs Sergejs Selickis nevelējās komentēt amata atstāšanu, atzīmējot, ka lēmums tika pieņemts septembrī, kad viņa pilnvaru laiks tika pagarināts uz 4 mēnešiem. S.Selickis atzīmēja, ka lēmumu par uzņēmuma vadības maiņu pieņēma pilsētas mērs.

Savukārt SIA „Labiekārtošana-D” iepriekšējais vadītājs Vladislavs Krankals septembrī amatu atstāja pēc paša vēlēšanās. Uzņēmuma pagaidu vadītājs bija Sergejs Blagoveščenskis, paralēli tika izsludināts konkurss, kurā S.Blagoveščenskis plānoja piedalīties.

Jāatzīmē, ka abos konkursos, izņemot pamatdokumentus, kuri apliecina kandidātu atbilstību amatam, pretendentiem bija jāiesniedz uzņēmuma darba perspektīvu un attīstības koncepcija.


Написать комментарий