Izstrādāts jauns unikāls sieviešu seksualitātes palielināšanas paņēmiens

foto: marta-club.ru
foto: marta-club.ru

Sieviešu libido samazinājums ir problēma, ar kuru simtus gadus neviens neko nevarēja padarīt. 

Un neskatoties uz to, ka mūsdienu zinātne visu laiku atklāj un meklē dažādus labumus vīriešiem seksuālās dzīves uzlabošanai, sievietes visu laiku tika atstātas novārtā.

Tomēr ir vērts atcerēties, ka teju 43% sieviešu kaut kādā mērā ir seksuāla disfunkcija, turklāt tās ir tikai tās sievietes, kurām pietika drosmes pastāstīt par to mediķiem. Eksperti domā, ka patiesībā šis skaitlis ir ievērojami lielāks un sastāda apmēram 60%, – ziņo glob-news.ru.  

Absolūti jauns iedarbības paņēmiens uz sieviešu seksuālo funkciju, kuru izstrādāja ASV speciālisti, ir pacientes asiņu komponentu injekcija. Tiek izmantota asins plazma ar eritrocītiem, kura iziet aktivizācijas procesu, un iegūst spēju atjaunot bojāto reproduktīvo orgānu spēju.

Tas viss strādā šādi: ārsts apstrādā ar vietējās anestēzijas līdzekli ādas zonu un ievada bagātināto plazmu, kuras komponenti atjauno „organisma sistēmu”, paātrinot cilmes šūnu migrāciju un veidojot jaunus nervu galus un asinsvadus.

Procedūra ilgst 15 minūtes un neietekmē darba spējas. Turklāt divu nedēļu laikā vairākums sieviešu saskata ievērojamas izmaiņas: viņām paaugstinās jūtīgums, libido, kā arī dzimumakta ilgums, samazinās maksts sausums, turklāt seksa laikā nav sāpīgu sajūtu.


Написать комментарий