Daugavpils pilsētas Sporta pārvalde apsver iespēju mainīt BFC “Daugava” nosaukumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, pirmdien, 11.novembrī, Daugavpils pilsētas domē sveica BFC „Daugava” futbolistus, kuri pirmo reizi kļuva par Pirmās līgas čempioniem.

Apbalvošanas ceremonijas laikā pilsētas Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs komandai pasniedza Daugavpils pilsētas karogu un paziņoja par iespējamo kluba nosaukuma maiņu. Viņaprāt, BFC „Daugava” varētu nēsāt mūsu pilsētas vārdu.

Tomēr Aleksandrs Isakovs paskaidroja portālam Gorod.lv, ka pagaidām tā ir tikai iecere.”Patlaban rodas neērtības sakarā ar dažādu futbola klubu vienādiem nosaukumiem. Vairākās valstīs ir komandas ar vienādiem nosaukumiem – „Dinamo”, „Spartak” u.c.

Mums radās doma, ka, ja mēs esam Daugavpils pilsētas domes pakļautībā un pēdējā laikā uzrādām labus rezultātus, būtu labi saistīt nosaukumu ar mūsu pilsētu.

Pastāv dažādi varianti, bet mums šķiet, ka BFC „Daugavpils” skan labi. Klubs pievērš uzmanību jaunās paaudzes audzināšanai, palīdz talantīgiem bērniem parādīt sevi futbola laukumā, īstenot sapņi un kādreiz kļūt par īstu sporta zvaigzni”, pastāstīja A.Isakovs.

Pēc Sporta pārvaldes vadītāja domām, Bērnu futbola centrs daudziem asociējas ar futbola klubu „Daugava”, kā rezultātā rodas pārpratumi. Vadība cer, ka līdz ar jaunu nosaukumu situācija mainīsies.

„Nav noslēpums, ka uz BFC pleciem gulstas liela atbildība, jo mūsu līdzjutēji ir noguruši no negodīgā futbola. Vēlamies dot viņiem iespēju izbaudīt spēli, kura var būt dažāda, ne vienmēr var uzvarēt, taču spēlei vienmēr jābūt godīgai. Ceram, ka spēsim ieinteresēt līdzjutējus un piepildīt stadiona tribīnes”, paziņoja A.Isakovs.


Написать комментарий