Naujenes pagasta rudens ballē godināja čaklākos zemniekus un uzņēmējus

foto: Naujenes Kultūras centrs
foto: Naujenes Kultūras centrs

8. novembrī Naujenes Kultūras centrā notika tradicionālā rudens balle, kurā kopumā pulcējās apmēram 120 zemnieki un uzņēmēji.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Naujenes Kultūras centra kultūras pasākumu organizatore Jeļena Kočetko, šogad jau tradicionālais pasākums, kura galvenais mērķis bija godināt čaklākos Daugavpils novada zemniekus un uzņēmējus, radīja nebijušu ažiotāžu.

Tā, rudens balles gaitā tika godināti un sveikti kazu piena un siera ražotāji Osvalds un Regīna Kokini, lielākā aitu ganāmpulka īpašnieks Broņislavs Čehanovskis, lielākā liellopu ganāmpulka īpašniece Silvija Balčūne, vairāku govju dvīnīšu īpašniece Ruta Grustāne, skaistākā puķu dārza īpašniece Irēna Bašķavičiene, dārzeņu un ogu audzētāji Gaļina un Pēteris Ozerski, biškopis Nikolajs Annišiņecs, brangāko cūku audzētāja Broņislava Muiznika, skaistākā meža parka īpašnieks Rihards Eigims, lielāko zemeņu lauka īpašniece Irēna Zemlicka, tapāt tika sveikta jaunas, daudzsološas saimniecības īpašnieki Andris un Tatjana Siņeviči, arī viesu mājas „Pie draugiem” īpašnieki tika apbalvoti nominācijā „Draudzīgākā māja”. Savukārt Ernests Lociks katru gadu pirmais piesakās, un vienmēr arī ierodas uz zemnieku un uzņēmēji balli, par to viņam arī tika piešķirta balva. Šie zemnieki un uzņēmēji nav vienīgie Naujenes pagastā, daudzi dažādu iemeslu dēļ nevarēja ierasties uz balli, tāpēc viennozīmīgi var teikt, ka Naujenes pagastā dzīvo čakli, strādīgi un uzņēmīgi cilvēki. 

Zīmīgi, ka Naujenes pagasta pārvalde īpaši atzīmēja sadarbības partnerus, kuri atbalsta un palīdz īstenot dažādus pasākumus Naujenes pagastā. Tā tika sveikti SIA „Meliors Krauja”, SIA „Kombi D”, SIA „Naujenes pakalpojumu serviss”, SIA „Dekorts M”, SIA „Belwood”, SIA „Lia D” un mednieku kolektīvs „Naujene”.

Pēc J. Kočetko vārdiem vakara gaitā ar savu maģisko balsi un impozantiem priekšnesumiem viesus priecēja dziedātāja Diāna Karpenko, Innas Mihaļovas-Bogiņičas deju studijas „Sikspārnis” dejotāji, kā arī virtuozā akordeoniste Olga Čapule. Tāpat neizpalika bez jautrām spēlēm un konkursiem. Jāatzīst, ka Naujenes pagasta zemnieki un uzņēmēji prot ne tikai čakli strādāt, bet arī jautri atpūsties.

Atzīmēsim, ka pasākuma laikā zemniekus un uzņēmējus sveica vairāki sadarbības partneri: SIA LLKC Daugavpils biroja vadītājs Guntars Melnis un uzņēmējdarbības konsultante Janīna Kursīte, SIA EEMRT Transport perstave Emīlija Pēce un Latgales piensaimnieku biedrības valdes loceklis Roberts Jonāns, kā arī Jēkabpils piena kombinata pārstāvis Arnolds Danovskis.

Balles turpinājumā visi klātesošie varēja lustīgas mūzikas pavadībā izlocīt kājas un baudīt kopā būšanu ar Ilūkstes grupu „Atkal kopā”.


Написать комментарий