Balvi: Atzīmēta Lāčplēša diena un Tautas frontes 25.gadadiena

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

Lāčplēša dienas pievakarē pie pieminekļa Latgales partizānu pulka kritušajiem karavīriem, ar lāpām, svecēm un ziediem rokās pulcējās pilsētas un novada iedzīvotāji, lai pieminētu Latvijas valsts armijas uzvaru pār Rietumkrievijas brīvprātīgo armiju jeb tā saukto Bermonta karaspēku 1919. gada 11. novembrī, vēsta Balvu novada portāls.

Savukārt Balvu Kultūras un atpūtas centrā notika pasākums par godu Tautas frontes 25.gadadienai, kurā tika atklāta Imanta Koliņa atmiņu grāmata par Tautas fronti, skatīta izstāde „Balvenieši Latvijas Tautas frontes kustībā” un A.Saulīša filma „Atmodas antoloģija”.

Par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanā un sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 95.gadadienu un Tautas frontes 25.gadadienu ar Balvu novada Domes Atzinības rakstu pasākumā tika apbalvoti: VOLDEMĀRS ŠĻAKOTA, LEONTIJS VIZULIS, RUTA CIBULE, JURIS ANNUŠKĀNS, MARUTA SPRUDZĀNE, ZINAIDA LOGINA, JURIS BOLDĀNS, ĀDOLFS LAZDIŅŠ, VITOLDS CIRCENIS, JURIS PORIETIS, OTĪLIJA SLIŠĀNE, VIKTORS SOLOVJOVS, ANDREJS BARANOVSKIS, LĪGA KOZLOVSKA, MĀRIS KOZLOVSKIS, PĒTERIS IGAUNIS, JURIS VASKINOVIČS, GUNTA TILTIŅA.


Написать комментарий