Vēl tikai dažu dienu laikā var pieteikt aktīvākos pilsētas brīvprātīgos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz ar Starptautiskās brīvprātīgo dienas tuvošanos, kas tiek atzīmēta 5.decembrī, tuvojas noslēgumam arī pieteikumu iesniegšanas termiņš Jaunatnes departamenta izsludinātajā konkursā, kura ietvaros tiks noteikti mūsu pilsētas aktīvākie brīvprātīgie.

Jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka pieteikumu pieņemšana no struktūrām, kuras strādā ar brīvprātīgajiem, turpināsies līdz 15.novembrim, tādēļ ir palikušas tikai dažas dienas, lai pieteiktu brīvprātīgos dalībai konkursā.

Jaunatnes departaments aicina valsts un pašvaldības iestādes, biedrības un nodibinājumus izvirzīt brīvprātīgā darba veicējus līdz 25 gadu vecumam nominācijai „Gada brīvprātīgais 2013”. Katra organizācija var pieteikt vienu vai divas kandidatūras, pieteikumā norādot kandidātu kontaktinformāciju, brīvprātīgā darba veikšanas laiku un apjomu, rekomendācijas, pieteikums ar piezīmi „Gada brīvprātīgais 2013” jānosūta uz e-pastu jaunatne_daugavpils@inbox.lv vai jāiesniedz Jaunatnes departamentā (Saules ielā 5a).

Tāpat Jaunatnes departaments atgādina, ka tuvojas beigām arī zīmējuma konkurss „Brīvprātīgais darbs jauniešu acīm”, kura ietvaros radošos darbus var iesniegt līdz 18.novembrim.

Sīkāka informācija par šiem un vairākiem citiem Jaunatnes departamenta pasākumiem ir pieejama pa tālr.654-22309, 20286679 (jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova) vai departamenta mājas lapā.

 


Написать комментарий